Vocaal ensemble Cantarosa – The Milky Way

CANTAROSA samen 2 foto Merian Eggen verkleindHet Vocaal ensemble Cantarosa verzorgt op zondag 18 december om 11:00 uur een sfeervol concert in het Albatrosgebouw in Nieuwe Pekela. Het Vocaal ensemble Cantarosa bestaat uit sopraan Corin Tholen, alt/mezzo Hiltje Kamminga, tenor Karel Eggen, bas Piet de Vries en pianist Reitze Siebesma.

Het ensemble bestaat al meer dan 20 jaar in verschillende samenstellingen en heeft inmiddels een breed repertoire opgebouwd, variërend van gearrangeerde popmuziek, (licht)-klassiek, musical en volksmuziek, zowel a capella als met pianobegeleiding.

De leden zingen in meerdere koren en ensembles en hebben jarenlange zangervaring, ook solistisch. Bij de samenstelling van hun programma “The Milky Way” werden zij geïnspireerd door de schoonheid en het mysterie van de Melkweg. Ze beschrijven een zonsverduistering, dromen over het kind van de maan en zoeken “Lucy in thesky”……

Na de pauze nemen ze het publiek mee naar hogere sferen met liederen over stralende(Kerst-) sterren en passerende engelen.

Zondag 18 december 2022
Aanvang: 11.00 uur (foyer open 10.00 uur)
Albatrosgebouw(voormalig Doopsgezinde kerkje)
Abr. Westersstraat A 83
9663 PB Nieuwe Pekela

Entree € 10,00 incl. koffie/thee een traktatie
Facebook: culturele commissie pekela
Website: sccpekela.nl
Email: info@sccpekela.nl

Inside Billy Joel

Alle concerten dit seizoen vinden plaats in het Albatrosgebouw
A. Westersstraat A83 in Nieuwe Pekela

Zondag 30 oktober 2022
Aanvang 15.00 uur

maurits FondseMaurits Fondse (pianist/zanger) en saxofonist Jelske Hoogervorst spelen de voorstelling” Inside Billy Joel” .over het turbulente leven van pianist en zanger Billy Joel. Aan de hand van zijn beroemde songs( en ontbrekende parels) vertelt Fondse het levensverhaal van de straatjongen.

De TROEBADOERS

De TROEBADOERS De-Troebadoers

Groninger liedjes, schiere gitaren, sterke verhalen en 3 stemmen die klinken als een klokje .

Alex Vissering , Edwin Jongedijk en Jan Henk de Groot spelen al jaren met groot succes in theaters van Stad en Ommeland.

Hits als “Riekdom”, “ Mamme van Michel”, As k  de kaans zol kriegen” en de Graanrepubliek zijn net als Aaierbaal,n inmiddels Cultureel erfgoed.

Zondag 3 april 2022

Aanvang 15.00 uur.
Ontmoetingscentrum “de Kiepe”
Meidoornlaan 88
663 EG Nieuwe Pekela