Popduo Weima & vd Werf

Zondag 18 februari 2018

weima van der werfWW zw (002)Het duo, bestaande uit Reinout Weima & Anno van der Werf, speelt al 21 jaar samen en heeft inmiddels al zo’n 2.000 optredens achter zich.

Ze spelen 60 jaar (pop)historie, beheersen de truc en weten wat te doen met publiek: een volledig kloppend duo qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas.

Dit heeft zijn weerslag op publiek die zij ‘on the road’ mogen begroeten.

 

Zondag 18 februari 2018, aanvang 15.00 uur

Van Wenen tot Broadway

Zondag 21 januari 2018

2017-01-15 80 Martijn Corin Albert Libiamo Toegift 1Onder deze titel presenteren sopraan Corin Tholen, tenor Albert Kamphuis en pianist Martijn Jager dit muzikale programma.
U hoort bekend repertoire uit opera’s als Die Zauberflote en Don Giovanni, operettes als Die Fledermaus, Die Czardasfurstin en Die Lustige Witwe, maar ook songs uit musicals als My Fair Lady, Oklahoma en vele anderen.

Albert kamphuis speelde tientallen hoofdrollen in operettes. Ook speelde hij in musical producties van Joop van der Ende ’Creano’ met Danny de Munck, ‘My fair Lady’met Paul van Vliet. In België ‘Man van la Mancha’met Ramses Shaffy en in de Stardus producties ‘Rembrandt’ met Henk Poort.

Corin Tholen is een graag geziene gast bij koren en ensembles. Sinds 8 jaar werken Corin en Albert samen in diverse kleine muzikale producties en concerten.

Martijn Jager is pianist en begeleider/repetitor van vele koren in het Noorden in zeer uiteenlopende muziekstijlen.

Zondag 21 januari 2018, aanvang 11.00 uur

Grieg Pianoduo: ‘De legende van de ‘Kerstroos’ muzikale kerstvoorstelling

Zondag 10 december 2017

griegpianoduo-13Het Grieg Pianoduo speelt niet alleen prachtige romantische pianomuziek van de Noorse componist Edvard Grieg maar tevens het kerstverhaal : de legende van de Kerstroos’ van de Zweedse schrijfster Selma Lagerlof , ooit Nobelprijswinnares.’

Toegankelijkheid is het toverwoord bij de speciale voorstelling die beide pianisten Elles van der Heiden en Siebert Nix samen brengen. Beiden treden niet alleen op als pianisten maar ook als voordrachtkunstenaars .

Door de aankleding, de inhoud van het verhaal, de zeer mooie afstemming tussen de fasen in het verhalen van de gekozen delen uit de muziek van Grieg, het verzorgde vertellen en last-but-not-least, de zeer mooie uitvoering van de stukjes van Grieg door beide pianisten, is het een boeiend geheel met een echt kerstverhaal.

De pianisten Elles van der Heiden en Siebert Nix vormen sinds 1987 het Grieg Pianoduo.

Zondag 10 december 2017, aanvang 15.00 uur.