Het Tosca eet slakken zonder zout. Een fantastische opera met veel humor en cachet

Zondag 22 januari 2017, aanvang 11,00 uur

Het Tosca eet slakken zonder zout.
Een fantastische opera met veel humor en cachet
toscaEen sopraan een mezzosopraan en een pianist weten met veel klasse en humor het publiek mee te voeren in de wereld van de opera.

Opera voor iedereen. Naast de verbindende teksten zijn er ook regelmatig gezongen teksten in het Nederlands. Jong en oud, opera kenners en nieuwelingen iedereen zal met plezier luisteren naar de bijzondere uitvoeringen van de mooiste aria’s en duetten uit het opera repertoire. Het trio toerde door Frankrijk (Tosca mange des esgargots sans sel)en daarnaast hebben ze opgetreden in België, Duitsland, Italië, Zwitserland en Nederland.

Lieve Geuens is een lyrische sopraan geboren in Antwerpen.
Ze studeerde aan het Utrechts conservatorium waar zij zowel in de lichte als in de klassieke zang cum laude afstudeerde.
Esther Been (mezzosopraan)studeerde aan het conservatorium in Den haag en behaalde daar haar opera- en solistendiploma met onderscheiding.
Hein Hoogendoorn is geboren in Amsterdam is afgestudeerd als uitvoerend musicus aan het conservatorium in Groningen. Hein is een artistieke duizendpoot, treedt op als solopianist en heeft als repetitor bij vele operaprojecten en orkestproducten gewerkt. Zijn carrière van musicus is zeer internationaal.

Entree €10,00 p.p. incl. kop koffie/thee en traktatie

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.