Vocaal ensemble Cantarosa – The Milky Way

CANTAROSA samen 2 foto Merian Eggen verkleindHet Vocaal ensemble Cantarosa verzorgt op zondag 18 december om 11:00 uur een sfeervol concert in het Albatrosgebouw in Nieuwe Pekela. Het Vocaal ensemble Cantarosa bestaat uit sopraan Corin Tholen, alt/mezzo Hiltje Kamminga, tenor Karel Eggen, bas Piet de Vries en pianist Reitze Siebesma.

Het ensemble bestaat al meer dan 20 jaar in verschillende samenstellingen en heeft inmiddels een breed repertoire opgebouwd, variërend van gearrangeerde popmuziek, (licht)-klassiek, musical en volksmuziek, zowel a capella als met pianobegeleiding.

De leden zingen in meerdere koren en ensembles en hebben jarenlange zangervaring, ook solistisch. Bij de samenstelling van hun programma “The Milky Way” werden zij geïnspireerd door de schoonheid en het mysterie van de Melkweg. Ze beschrijven een zonsverduistering, dromen over het kind van de maan en zoeken “Lucy in thesky”……

Na de pauze nemen ze het publiek mee naar hogere sferen met liederen over stralende(Kerst-) sterren en passerende engelen.

Zondag 18 december 2022
Aanvang: 11.00 uur (foyer open 10.00 uur)
Albatrosgebouw(voormalig Doopsgezinde kerkje)
Abr. Westersstraat A 83
9663 PB Nieuwe Pekela

Entree € 10,00 incl. koffie/thee een traktatie
Facebook: culturele commissie pekela
Website: sccpekela.nl
Email: info@sccpekela.nl

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.